Ismerd meg a teljes Food Revolution sztorit!

Most megismerheted történetünket az ötlet megszületésétől kezdve napjainkig, amikor is már emberek százainak segítünk nap mint nap, hogy újra élmény legyen az ételrendelésük!

kaja-8-web.webp

Kik vagyunk mi...

… avagy hogyan lesz heti 5 perc alatt minden étkezésed éttermi színvonalú?

Az alábbi videóban saját szavainkkal meséljük el, miért is jött lére a Food Revolution, és hogy miként hozzuk el az ételrendelés forradalmát a Te otthonodba is! 

Videó lejátszása
grafika-1-web.webp

Honnan jött a Food Revolution ötlete?

Akkor még nem tudtam, hogy az időmért cserébe az egészségemet áldozom.

Volt egy lakótársam, aki imádott főzni. Láttam rajta, hogy őszintén szereti csinálni, amit csinál és még gondolkodnia sem kell rajta. Napról-napra kápráztatott el azzal, hogy milyen csodás ételeket készít. Imádta a sertésszüzet, profin sütötte át a steakeket is.

Persze mellette éltem én, aki állandóan sietett, próbált időt nyerni az élet minden területén és ezt legtöbbször a rendeléssel oldottam meg.

Noha mindig rendeltem, nehezen tudtam eldönteni, hogy mit szeretnék enni. Az ételek vagy nem voltak szimpatikusak, vagy nem feleltek meg az étrendemnek.

Nagyon elfoglaltak voltunk abban az időben, és szerettünk volna egy kis időt nyerni magunknak. Akkor még nem tudtam, hogy az időmért cserébe az egészségemet áldozom. Az ételek minősége, származása és elkészítése nagyon távol állt attól, amit elvártam volna. Vagy attól, amit azóta a Food Revolutionnel képviselünk.

Miután ezt realizáltam, megpróbáltam rávenni a lakótársamat, hogy főzzön rám is. Sajnos minden hiába, az összes bevetett baráti kártya sem volt hosszútávon fenntartható.

Így hát maradtam én, az igényeim és a hitem abban, hogy ezt lehet jól csinálni.

A barátaim bíztak bennem, és az első visszatérő megrendelőim lettek.

Éreztem, hogy szükség van egy olyan helyre, ahol odafigyelnek az alapanyagra és a minőségre. Szükség van arra, hogy az ételek változatosak és szemetgyönyörködtetőek legyenek. Olyanok, hogy kivétel nélkül egyből meg akarjam enni akkor is, ha még nem vagyok éhes. Ennyi a szememnek is jár, ha már fizetek érte.

Illetve a barátaim és én is más-más étrendet követtünk, ezért ez az igény hatványozottan jelentkezett. Próbáltál már a baráti társaságodban minden embernek ugyanonnan rendelni?! Na akkor ehhez még add hozzá az egyéni étrendeket.

Gondolom mostmár sejted, miért is született meg a Food Revolution.

Fontosnak tartom, hogy az embert lássuk a vevő mögött. Saját étrendemhez elkészített ételeket akartam. Hiszem, hogy ez mindenkinek kijár. A barátaim bíztak bennem, és az első visszatérő megrendelőim lettek.

Ekkor indult el a Food Revolution. Ezúton is köszönöm nekik a Food Revolutionba vetett bizalmat!

Ízelítő séfeink lenyűgöző fogásaiból

Az ízek, a tálalás, a színek. Az étel csodás harmóniája és arányai teszik az evést igazi örömmé. 

Séfeink - rövid bemutató

Érdekel, hogy kik készítik az ételed?

Több mint 30 éve járom a gasztronómia útjait. Az egyik legkedvesebb emlékem Dánia, ahol kezdetben a 3 Michelin-csillagos Noma étteremben, majd 8 éven át a Svinkløv Badehotelben dolgozhattam Kenneth Toft-Hansennel, a 2019-es Bocuse d’Or győztesével.

Az északi felfogás az ételekről egészen más, mint a miénk, a Nordic Cuisine természetközelisége és egyszerűsége teljesen magával ragadott.

A tenger közelségének köszönhetően pedig lehetőségem volt a friss halak, rákok, osztrigák és kagylók mesteri szintű elkészítésének elsajátítására.

Számomra nagyon fontos a minőség és precizitás. A csapatommal tökéletes összhangban dolgozunk, nincs számunkra lehetetlen.

Sziszik István

Az északi gasztronómia világának szakértője

Szentpéteri Kristóf

A húsok szerelmese

Legjobb tanítóm nagymamám volt. Az általa kapott tudáshoz csak a Four Seasons és a Gresham Palace tudott hozzátenni. A több év Mallorca pedig abban segített, hogy a mediterrán konyhát is meg tudjam szerettetni bárkivel. Kedvencem a rotisserie/grill vonal.

Már egészen kisgyerek korom óta a főzés megszállottja vagyok. Nagymamám mellett órákat képes voltam eltölteni, figyelni, segédkezni, aki egy rendkívüli szaktudású háziasszony volt. Így már egészen hamar determinálódott, hogy a gasztronómia lesz az utam.

Diákéveimet budapesti 4-és 5 csillagos szállodákban, illetve Spanyolországban, Mallorcán töltöttem, ahol megismerhettem a mediterrán konyha, halak és tenger gyümölcsei elkészítésének rejtélyeit.

Szakmai tapasztalatom legjavát a Four Seasons Hotels Gresham Palace-ban sajátítottam el, ahol az eltöltött 6 évem alatt gyakorlatilag a konyha minden pályáját végigjártam, az ország top séfeitől tanulva. Legnagyobb örömöm a rotisserie/grill pályában leltem, ahol napi szinten a legnagyobb hazai-és világsztároknak főzhettem és itt lettem a steakek, húsok szerelmese.

Szabadidőmben megszállott sportrajongó vagyok, illetve az utazás, más kultúrák, országok megismerése a hobbim.

Jó szívvel gondolok vissza a Kollázsban, a Four Seasons-ben, a Gundel étteremben és a Textúrában eltöltött időkre. Kedvenc emlékeim a tálaláshoz kötődnek, hiszen a kreativitásnak semmi sem szabhat határt!

Nagyon sokat köszönhetek a szüleimnek, hiszen általuk ismerkedhettem meg a vendéglátás világával. Iskola után az éttermünkbe járhattam tanulni, ezáltal már egész fiatalon beleshettem a „kulisszák” mögé, szépen lassan elsajátítva a főzés minden csínját-bínját.

Az utam során olyan nagyszerű tanítóim voltak, mint Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf, rajta keresztül nyertem bevezetést a a fine dining világába. Neki köszönhetően olyan kulcsfontosságú készségeket is elsajátíthattam, mint a kreatív tálalás vagy a különleges, minőségi alapanyagokkal való precíz munka. 

A Food Revolutionnél boldog vagyok, mert fantasztikus csapatot tudhatok magam mellett, ahol szintén magas minőségben, kiváló alapanyagokból készíthetünk fantasztikus ételeket minden nap.

Molnárka Vivien

A kreatív tálalás mestere

Szomoru Laura

A vega, vegán és mentes fogások specialistája

10 éve vagyok gluténérzékeny és 5 éve vegetáriánus. Speciális étkezési igényeim miatt gyakran kellett magamnak főznöm, de ennek hála sikerült kitapasztalnom, hogy így is lehet egészségesen és változatosan étkezni. 

Fontosnak tartom, hogy amellett, hogy finomakat eszünk, tápláló és minél kisebb mértékben feldolgozott élelmiszereket fogyasszunk. 

Kiskorom óta szeretek a konyhában tevékenykedni, a gluténérzékenységemből és a vegetarianizmusomból kifolyólag pedig sokszor rá voltam „kényszerítve”, hogy magamnak főzzek. 

Szüleimnek köszönhetően rengeteget utazhattam, és mindig örömmel tapasztaltam, hogy az étrendem nem akadályt jelent, sokkal inkább lehetőséget, hogy még több alapanyaggal megismerkedjek a különböző nemzetiségek konyháiban.  

Mivel én is előnyben részesítem az egészséges életmódot, boldogsággal tölt el, hogy nap mint nap ilyen fogásokat készíthetek a rendelőinknek.

Ez a titkos receptünk

Vannak alapelveink, amelyeket csak részben találtunk meg más konyhákban. Pontosan emiatt döntöttünk úgy, hogy összegyúrjuk őket és elkészítjük a saját receptúráját a tökéletes éttermünknek.

Kiváló beszállítók

Számunkra fontos az, hogy az alapanyagok milyen összetevőkből készülnek. Hogyan lettek előállítva és milyen származékokat tartalmaznak. Erre kifejezetten odafigyeltünk akkor, amikor kiválasztottuk beszállítóinkat. Olivaolajért és olivabogyóért egészen Spanyolországig mentünk. A tejtermékeket csak háztájról szerezzük be, hogy biztosítsuk a minőségi alapanyagot.

Minőségi alapanyagok

Mindig odafigyelünk arra, hogy az alapanyagok frissek legyenek és olyan minőséget képviseljenek, amelyek egyedülállóak a piacon. Nem ismerünk kompromisszut ebben. Vásárlóink mindig biztosak lehetnek abban, hogy a megvásárolt prémium étel pontosan az, amit elvárnak.

Prémium ételek

Az ízek, a tálalás, a színek. Az étel csodás harmóniája és arányai teszik az evést igazi örömmé. Ezeknek az arányoknak a megoszlásátől függ a teljes ízélmény. Viszont maga a végeredmény már 100%-ban a kiváló szakácsaink munkáját dícséri.

Elit szakácsok

Nem elég a harmóniát elképzelni, meg is kell valósítani. Szakácsaink nap mint nap csodát művelnek a konyhánkban azért, hogy az elkészült étel boldogsággal töltse el vevőinket. De mindez a bődületes munka fabatkát sem ér, ha az étel nem olyan formában és nem akkor jut el a vevőinkhez, amikor mi azt szeretnénk.

Pontos kiszállítás

Pontos szállítás esszenciális eleme annak, amiért létrejött a Food Revolution. Késő futár? felejtsd el. Minden nap 12:30-ig kiszállítjuk a friss, változatos és minőségi ételed. A kiszállítás módján (még) nem áll módunkban változtatni, viszont mégis tehetünk egy valamit a bolygónkért: ez a csomagolás.

Zerowaste

Az újrahasznosítás szép dolog, de a legszebb az, ha nincs mit újrahasznosítani. Nem termelünk szemetet a kiszállítással, nincsenek felesleges műanyag és kidobandó zacskók. Az üvegtál valódi zerowaste és mindemellett még higiénikus is. Visszagyűjtjük, újrafelhasználjuk és jövőhéten újra nálad van egy újabb adag mennyei étellel. Ennyire egyszerű velünk az élet.

Szívesen kipróbálnád különleges fogásainkat?

Ha Te is örömmel próbára tennéd elit séfeinket, kattints az alábbi Kipróbálom gombra, hogy minden infót megtudj rendelésed leadásával kapcsolatban!

Ha pedig úgy érzed, a Kipróbálom oldal átböngészése után is maradtak megválaszolatlan kérdéseid, tedd fel kérdéseidet Facebook oldalunkon keresztül üzenetben, és rövidesen válaszolunk azokra! 🙂

Vásárlói
visszajelzések

Az étkezésem és egészségem minőségének fejlődésében jelentős szerepet játszik, hogy a Food Revolution hozza a finomabbnál finomabb ételeket. Olyan, mintha minden nap házhoz jönne egy új étterem.
Nagy Attila
Törzsvásárló
Senki se gondolkozzon tovább ezen, csak próbálja ki és nem fogja megbánni. Nagyon kedves a személyzet, irtózatosan jók az ételek, választékos a menü. Ja és mindezt üvegtálban tálalva. Több mint 2 éve innen rendelek és innen is fogok. Köszönöm FoodRevo!
Binder Tamás
Törzsvásárló
Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Food Revolutionre. Minden héten rendelek. Személy szerint elég válogatós vagyok, de itt mindig találok magamnak isteni ételeket. Külön szerencsés, hogy lehet nagyobb adagot is rendelni. Profi rendszerük van, mindig időben megjön és a legfontosabb, hogy éttermi szinvonalú.
Nagy Bence
Törzsvásárló

Gyakran ismételt kérdések

Az ételeket naponta egyszer szállítjuk, futárunk pedig legkésőbb 12:30-ig megérkezik hozzád.

Természetesen tudsz, a rendelési felületen megtalálod a teljes heti menüt, de elég csak arra a napokra rendelned, amelyekre szeretnél.

Reggelit nem szállítunk, azonban napi több mint 8 étel közül tudsz választani, többféle húsos, halas, vegetáriánus, vegán és sportolói ételt is kínálunk,  így akár napi 3 főételt is rendelhetsz tőlünk.

Hétvégén nem szállítunk ételt, de a pénteki étlapról nyugodtan rendelhetsz szombatra is.

Rendelni és rendelést lemondani tárgynap előtt este 8 óráig tudsz. Lemondás esetén a kifizetett összeg kreditként jóváíródik a számládon, a következő rendelésed során levonódik a számlád végösszegéből.

Természetesen. Szállítási címet módosítani az adott napon reggel 8 óráig lehet – ez akkor jöhet jól, ha például home office helyett mégis az irodában kell dolgoznod.

Az ételeket ökotáskában és üvegtálban szállítjuk, amiket legkésőbb minden második nap tisztán, elmosva kérjük visszaadni a futárnak. Természetesen az edényt ezután mi is elmossuk és fertőtlenítjük a HACCP rendszer követelményeinek betartásával.
Ha egy tálat bármilyen okból nem tudsz visszaadni (eltörik, ebben viszel ételt a mamádnak és nála hagyod), akkor annak a beszerzési árát hozzáadjuk a következő számládhoz.

A menün minden étel neve mellett megtalálod azon allergének sorszámát, amelyeket az adott étel tartalmazhat.Ha egy tálat bármilyen okból nem tudsz visszaadni (eltörik, ebben viszel ételt a mamádnak és nála hagyod), akkor annak a beszerzési árát hozzáadjuk a következő számládhoz.

Mindenképp érdemes felvenned a kapcsolatot kollégánkkal telefonon vagy akár emailben, és rövid időn belül visszajelzünk arról, tudjuk-e teljesíteni kéréseidet.

Mindenképp érdemes felvenned a kapcsolatot kollégánkkal telefonon vagy akár emailben, és rövid időn belül visszajelzünk arról, tudjuk-e teljesíteni kéréseidet.

Kétféle adagot tudsz jelenleg rendelni:

1) Normál adag: 180g feltétet és 150g köretet tartalmaz
2) Nagy adag: 220g feltétet és 180g köretet tartalmaz készen.

Az adagokat azért terveztük így, mert elegünk volt abból, hogy mindenhol 1,5-szer annyi köretet kapsz, mint feltétet, és igazából soha nem laksz jól vele. Ezekkel az adagokkal biztosra mentünk. Ha te több szénhidrátot szeretnél, akkor tudsz extra köretet rendelni, és így magadra tudod szabni az ételt.