Az újragondolt egészség

Prémium minőség, egyedi étrend és szemet gyönyörködtető változatosság. Ebből a három minőségi alapanyagból készítünk ínycsiklandozó ételeket. Miután elkészült, körítjük egy üvegtállal és végül az egészet megfűszerezzük a gyors kiszállítással.

Előnyök:

*első rendelés 15% kedvezmény!

kaja-8-web.webp

Kiváló minőségű étel csak prémium alapanyagból lesz

Az alapanyagokban nem ismerünk kompromisszumot. Mindig kiváló minőségből dolgozunk. Ez nem mindig egyszerű, több, mint 2 évbe telt mire megtaláltuk azokat a beszállítóinkat, akik tökéletes termékeket biztosítanak. Mindig. Partnereink természetes, adalékanyag mentes termékei számunkra megnyugvást és örömet okoznak. Neked pedig remélhetőleg csodálatos pillanatokat.

Alapanyagaink termelőktől és bio gazdaságokból származnak. Olivaolajunk Spanyolországból származik. Húsaink 100%-ban GMO és hormonmentes húsok, tejtermékeink háztáji termelőktől érkeznek. Hiszünk benne, hogy a minőségből kevesebb is elég. Próbáld ki még ma te is, hogy milyen, amikor valódi élmény vár a tányérodon!

0 +
év tapasztalat
0 +
beszállító
0 +
elégedett előfizető

Ez a titkos receptünk

Vannak alapelveink, amelyeket csak részben találtunk meg más konyhákban. Pontosan emiatt döntöttünk úgy, hogy összegyúrjuk őket és elkészítjük a saját receptúráját a tökéletes éttermünknek.

Kiváló beszállítók

Számunkra fontos az, hogy az alapanyagok milyen összetevőkből készülnek. Hogyan lettek előállítva és milyen származékokat tartalmaznak. Erre kifejezetten odafigyeltünk akkor, amikor kiválasztottuk beszállítóinkat. Olivaolajért és olivabogyóért egészen Spanyolországig mentünk. A tejtermékeket csak háztájról szerezzük be, hogy biztosítsuk a minőségi alapanyagot.

Minőségi alapanyag

Mindig odafigyelünk arra, hogy az alapanyagok frissek legyenek és olyan minőséget képviseljenek, amelyek egyedülállóak a piacon. Nem ismerünk kompromisszut ebben. Vásárlóink mindig biztosak lehetnek abban, hogy a megvásárolt prémium étel pontosan az, amit elvárnak.

Prémium ételek

Az ízek, a tálalás, a színek. Az étel csodás harmóniája és arányai teszik az evést igazi örömmé. Ezeknek az arányoknak a megoszlásátől függ a teljes ízélmény. Viszont maga a végeredmény már 100%-ban a kiváló szakácsaink munkáját dícséri.

Elit szakácsok

Nem elég a harmóniát elképzelni, meg is kell valósítani. Szakácsaink nap mint nap csodát művelnek a konyhánkban azért, hogy az elkészült étel boldogsággal töltse el vevőinket. De mindez a bődületes munka fabatkát sem ér, ha az étel nem olyan furmában és nem akkor jut el a veővinkhez, amikor mi azt szeretnénk.

Pontos szállítás

Pontos szállítás esszenciális eleme annak, amiért létrejött a Food Revolution. Késő futár? felejtsd el. Minden nap 12:30-ig kiszállítjuk a friss, változatos és minőségi ételed. A kiszállítás módján (még) nem áll módunkban változtatni, viszont mégis tehetünk egy valamit a bolygónkért: ez a csomagolás.

Zerowaste

Az újrahasznosítás szép dolog, de a legszebb az, ha nincs mit újrahasznosítani. Nem termelünk szemetet a kiszállításal, nincsenek felesleges műanyag és kidobandó zacskók. Az üvegtál valódi zero waste és mindemellett még higiénikus is. Visszgyűjtjük, újrafelhasználjuk és jövőhéten újra nálad van egy újabb adag mennyei étellel. Ennyire egyszerű velünk az élet.

Próbáld ki 15% kedvezménnyel

Az első rendelés árából 15% kedvezményt adunk. Próbáld ki és győződj meg róla magad, hogy ételeink azt a minőséget hozzák, amelyet már régóta keresel.
Mi valóban hiszünk abban, hogy a “puding próbája az evés”.
Mindent meg fogunk tenni, hogy maradandó élményt nyújtson ezentúl a napi étkezésed. Az étterem érzése házhoz jön.

Vásárlói
visszajelzések

Az étkezésem és egészségem minőségének fejlődésében jelentős szerepet játszik, hogy a Food Revolution hozza a finomabbnál finomabb ételeket. Olyan, mintha minden nap házhoz jönne egy új étterem.
Nagy Attila
Törzsvásárló
Senki se gondolkozzon tovább ezen, csak próbálja ki és nem fogja megbánni. Nagyon kedves a személyzet, irtózatosan jók az ételek, választékos a menü. Ja és mindezt üvegtálban tálalva. Több mint 2 éve innen rendelek és innen is fogok. Köszönöm FoodRevo!
Binder Tamás
Törzsvásárló
Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Food Revolutionre. Minden héten rendelek. Személy szerint elég válogatós vagyok, de itt mindig találok magamnak isteni ételeket. Külön szerencsés, hogy lehet nagyobb adagot is rendelni. Profi rendszerük van, mindig időben megjön és a legfontosabb, hogy éttermi szinvonalú.
Nagy Bence
Törzsvásárló