Miért garancia Jókuti András neve
a kulináris ízélményekre?
Miért garancia Jókuti András neve a kulináris ízélményekre?
Rálátás a világ csúcsgasztronómiájára
Még világszerte is kevesen vannak, akiknek ilyen rálátása lenne a világ csúcsgasztronómiájára, valamint az egyszerűbb konyhákra és street foodokra egyaránt.
Magyarország vezető gasztrobloggere
A gasztronómiai kalandjait feldolgozó Világevő blogot több mint 10 évvel ezelőtt indította egy bejrúti gasztrotúra kapcsán, emellett rendszeresen pubilikál különböző magazinok gasztrorovataiban, mint a Forbes vagy a Dining Guide.
Bocuse d'Or és cukrászvilágbajnokság
A világ legrangosabb szakácsversenyének, a Lyonban megrendezett Bocuse d’Or-nak eddigi egyedüli magyar ceremóniamestere, hivatalos műsorvezetője, emellett vezette már a cukrász-világbajnokság, a Coupe du Monde de la Pâtisserie versenyét is.
Több ezer Michelin-csillagot evett már
András azóta, hogy több mint egy évtizede elindította gasztroblogját, bejárta a világ legjelentősebb éttermeit, és olyan helyekre is bejutott, ahova földi halandók aligha kaphatnak asztalt.