Rólunk

Food Revolution azért jött létre, hogy minőséget képviseljen. Hogy megmutassa, lehet ez jól csinálni és a házhozszállítás igenis élmény. A kiszállított étel világában kompromisszumok nélkül lehet a látványt, az ízeket és a minőséget is képviselni. Minden kiszállított ételünk egy gasztronómiai műtárgy. Mert ez boldogsággal tölt el minket és reméljük hamarosan téged is.

Mindent megteszünk azért, hogy a kiszállítással járó macerától megszabadítsuk a vásárlóinkat és újra élvezettel forduljanak az ételrendeléshez és napi étkezéshez.

A rendelés lehet élmény is!

Akkor még nem tudtam, hogy az időmért cserébe az egészségemet áldozom.

Volt egy lakótársam, aki imádott főzni. Láttam rajta, hogy őszintén szereti csinálni, amit csinál és még gondolkodnia sem kell rajta. Napról-napra kápráztatott el azzal, hogy milyen csodás ételeket készít. Imádta a sertésszüzet, profin sütötte át a steakeket is. Persze mellette éltem én, aki állandóan sietett, próbált időt nyerni az élet minden területén és ezt legtöbbször a rendeléssel oldottam meg. Én mindig rendeltem bár nehezen tudtam eldönteni, hogy mit szeretnék enni. Az ételek nem voltak szimpatikusak vagy nem feleltek meg az étrendemnek. Baráti összejövetelek alkalmával sütögettünk néha közösen is, de akkor is inkább mindenki rendelt, hogy több időt tudjunk együtt tölteni és szórakozni. Persze ennyi különböző étrendet sem tudtunk mindig összeegyeztetni. Nagyon elfoglaltak voltunk abban az időben és szerettünk volna egy kis időt nyerni magunknak. Akkor még nem tudtam, hogy az időmért cserébe az egészségemet áldozom. Az ételek minősége, származása és elkészítése nagyon távol állt attól, amit elvártam volna. Vagy attól, amit azóta a Food Revolution-nel képviselünk. Miután ezt realizáltam, megpróbáltam rávenni a lakótársamat, hogy főzzön rám is. Sajnos minden hiába, az összes bevetett baráti kártya sem volt hosszútávon fenntartható. Így hát maradtam én, az igényeim és a hitem abban, hogy ezt lehet jól csinálni.

Lehet jól csinálni, csak akarni kell.

Éreztem, hogy szükség van egy olyan helyre, ahol odafigyelnek az alapanyagra és a minőségre. Szükség van arra, hogy az ételek változatosak és szemetgyönyörködtetőek legyenek. Olyanok, hogy kivétel után egyből meg akarjam enni akkor is, ha még nem vagyok éhes. Ennyi a szememnek is jár, ha már fizetek érte. Illetve a barátaim és én is más-más étrendet követtünk, ezért ez az igény hatványozottan jelentkezett. Próbáltál már a baráti társaságodban minden embernek ugyanonnan rendelni?! Na akkor ehhez még add hozzá az egyéni étrendeket. Gondolom mostmár sejted miért is született meg a Food Revolution.

Fontosnak tartom, hogy az embert lássuk a vevő mögött. Saját étrendemhez elkészített ételeket akartam. Hiszem, hogy ez mindenkinek kijár.
A barátaim bíztak bennem és az első visszatérő megrendelőim lettek.
Ekkor indult el a Food Revolution.
Ezúton is köszönöm nekik a Food Revolutionba vetett bizalmat!

12:30-ig kiszállítjuk

Egy dolog van, ami jobb az ebédnél.
A pontosan kiszállított ebéd.

Mindig frissen kapod

Idényzöldségek és korai kezdés. Ez garantálja, hogy
az ételeid mindig a legfrissebbek lesznek.

Séfeink - rövid bemutató

Érdekel, hogy kik készítik az ételed?

Több mint 30 éve járom a gasztronómia útjait. Az egyik legkedvesebb emlékem Dánia, ahol kezdetben a 3 Michelin-csillagos Noma étteremben, majd 8 éven át a Svinkløv Badehotelben dolgozhattam Kenneth Toft-Hansennel, a 2019-es Bocuse d’Or győztesével.

Az északi felfogás az ételekről egészen más, mint a miénk, a Nordic Cuisine természetközelisége és egyszerűsége teljesen magával ragadott.

A tenger közelségének köszönhetően pedig lehetőségem volt a friss halak, rákok, osztrigák és kagylók mesteri szintű elkészítésének elsajátítására.

Számomra nagyon fontos a minőség és precizitás. A csapatommal tökéletes összhangban dolgozunk, nincs számunkra lehetetlen.

Sziszik István

Az északi gasztronómia világának szakértője

Szentpéteri Kristóf

A húsok szerelmese

Legjobb tanítóm nagymamám volt. Az általa kapott tudáshoz csak a Four Seasons és a Gresham Palace tudott hozzátenni. A több év Mallorca pedig abban segített, hogy a mediterrán konyhát is meg tudjam szerettetni bárkivel. Kedvencem a rotisserie/grill vonal.

Már egészen kisgyerek korom óta a főzés megszállottja vagyok. Nagymamám mellett órákat képes voltam eltölteni, figyelni, segédkezni, aki egy rendkívüli szaktudású háziasszony volt. Így már egészen hamar determinálódott, hogy a gasztronómia lesz az utam.

Diákéveimet budapesti 4-és 5 csillagos szállodákban, illetve Spanyolországban, Mallorcán töltöttem, ahol megismerhettem a mediterrán konyha, halak és tenger gyümölcsei elkészítésének rejtélyeit.

Szakmai tapasztalatom legjavát a Four Seasons Hotels Gresham Palace-ban sajátítottam el, ahol az eltöltött 6 évem alatt gyakorlatilag a konyha minden pályáját végigjártam, az ország top séfeitől tanulva. Legnagyobb örömöm a rotisserie/grill pályában leltem, ahol napi szinten a legnagyobb hazai-és világsztároknak főzhettem és itt lettem a steakek, húsok szerelmese.

Szabadidőmben megszállott sportrajongó vagyok, illetve az utazás, más kultúrák, országok megismerése a hobbim.

0 +
év tapasztalat
0 +
beszállító
0 +
elégedett előfizető

Ez a titkos receptünk

Vannak alapelveink, amelyeket csak részben találtunk meg más konyhákban. Pontosan emiatt döntöttünk úgy, hogy összegyúrjuk őket és elkészítjük a saját receptúráját a tökéletes éttermünknek.

Minőségi alapanyagok

A prémium ételek elengedhetetlen alkotóeleme a tökéletes alapanyag. Az egyedi ízekben, a gyönyörű színekben és az ínycsiklandozó tálaláskor is fontos szerepük van. Szakácsaink ügyelnek arra, hogy minden ételhez a megfelelő alapanyagokat válogassák össze és pontosan ez a gondos odafigyelés teszi prémiummá ételeinket.

Kiváló szakácsok

Kiváló szakácsainkat személyesen válogattuk össze. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy konyhánknak egyedi személyisége legyen és kiváló minőséget képviseljen. Egy karakteres személyzet és a maradandó ízek együtt járnak. Ezek harmóniája teszi vevőinket a legboldogabbá.

Boldog vevő

A boldog vevő számunkra egy olyan személy, aki örül annak, ha időt spórolunk neki. Aki imádja, hogy mindig ugyanazt a stabil minőséget kapja.
Aki szereti azt, hogy friss étel közvetlenül a termelők beszállításából készül. Aki elvárja, hogy az étel mindig pontosan legyen kiszállítva és támogat minket abban, hogy üvegtálainkkal csökkentsük a hulladéktermelést. A boldog vevőnk remélhetőleg pont olyan, mint te. Köszönjük, hogy itt vagy!

Vásárlói visszajelzések

Az étkezésem és egészségem minőségének fejlődésében jelentős szerepet játszik, hogy a Food Revolution hozza a finomabbnál finomabb ételeket. Olyan, mintha minden nap házhoz jönne egy új étterem.
Nagy Attila
Törzsvásárló
Senki se gondolkozzon tovább ezen, csak próbálja ki és nem fogja megbánni. Nagyon kedves a személyzet, irtózatosan jók az ételek, választékos a menü. Ja és mindezt üvegtálban tálalva. Több mint 2 éve innen rendelek és innen is fogok. Köszönöm FoodRevo!
Binder Tamás
Törzsvásárló
Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Food Revolutionre. Minden héten rendelek. Személy szerint elég válogatós vagyok, de itt mindig találok magamnak isteni ételeket. Külön szerencsés, hogy lehet nagyobb adagot is rendelni. Profi rendszerük van, mindig időben megjön és a legfontosabb, hogy éttermi szinvonalú.
Nagy Bence
Törzsvásárló