A legkiválóbb szakemberekkel dolgozhatsz együtt
Csapatunkban olyan Michelin-csillagos vagy más neves, magyar és külföldi helyeken edződött séfeket találhatsz, mint Sziszik István, aki első magyarként a három Michelin-csillagos Nomában sztázsolt, vagy Szentpéteri Kristóf, aki a Four Seasonsben dolgozott 8 éven át.
Alacsony stressz-szint, kiváló csapat, tervezhető munkarend
Nálunk nincsenek hétvégézések és 16 órázások, van viszont ünnepnap, megbecsülés és tervezhetőség. 🙂
A konyhában pedig Te is könnyedén megalkothatod a saját tányérod, hiszen a különböző ételeket együtt rakjuk össze, belerakva tudásunk legjavát.
5 ok, amiért imádnak a szakácsaink nálunk dolgozni
A Food Revolutionnel azoknak kínálunk gourmet élményt, akik az éttermeket és a főzést kikerülve, kompromisszummentesen szeretnének a hétköznapi étkezés legmagasabb szintjéthez hozzájutni otthonukban, irodájukban.
Mindezért pedig nem csak az ügyfeleinknek, de a szakácsainknak is igyekszünk mindenből a legjobbat nyújtani:
500 000 Ft nettó jövedelem és prémium egészségbiztosítás
Rohamos ütemben növekvő vállalkozásként stabilan számolhatsz a nálunk megkeresett havi fix bevételeddel, azaz 500 000 Ft nettóval.
Ezenfelül munkahelyi étkezést biztosítunk számodra, valamint prémium egészségbiztosítást próbaidőd lejárta után.
Kiszámítható, 8 órás munkaidő nappali vagy délutáni/éjszakai műszakban
Akár a koránkelést favorizálod a szabad délutánok miatt, akár a délutánokat/éjszakákat töltenéd munkával, megbeszéljük, melyik opció lenne számodra a legmegfelelőbb.
Műszakjaink:
- nappali műszak: 6:00 –14:00
- délutáni műszak: 13.00 – 21:00
- éjszakai műszak: 20:00 – 04:00
XIII. kerületi lokáció
Konyhánk Budapesten, a XIII. kerületben található, minden közlekedési formával könnyedén és gyorsan megközelíthető.