Személyes tanácsadás

Czakó Dóri

Élelmiszeripari mérnök, élelmiszeranalitikus, táplálkozási & sporttáplálkozási tanácsadó, jelenleg főállású mami, nemsokára pedig végzett pilates oktató, ezenkívül a “czakoeszik” hashtag alatt található tartalmak megalkotója.

Ezért jelentkezz tanácsadásra...

Nagyon szeretném megértetni az emberekkel, hogy miért fontos szeretni és odafigyelni magunkra – ezért indítottam az Instagrammot, és pontosan ugyanez a célom ezzel a programmal is.

Miértek és hogyanok megválaszolása

azt a tudásanyagot, amit mindenképp szükségesnek tartok egy életmódváltás elején tisztázni, annak érdekében hogy hosszú távú megoldást találjunk a problémáidra

Gyakorlati tippek, tanácsok, megoldások

amiket be tudsz építeni mindennapjaidba,

Checklist

Amit minden nap vezetni tudsz – ellenőrizve ezzel magad

4 heti menüterv

Receptekkel – napi 4 étkezéssel, hozzájuk tartozó bevásárlólista

Heti 1x konzultáció

szerdánként várom emailben a kérdéseket

4 hét folyamatos támogatás

Hogy a nehezebb napokon is túllendülj és a lehető legtöbbet hozzuk ki együtt ebből a négy hétből!

A tanácsadás menete

Ez a tudásanyag lépésről lépésre mankóul szolgál azoknak, akik szeretnének változtatni jelenlegi életmódjukon, de fogalmuk sincs hogyan s miként kezdjenek hozzá.

Étkezési napló vezetése

Az ehhez szükséges nyomtatványt ide kattintva tudod letölteni.

Kérdőív kitöltés

Töltsd ki a kérdőívet, hogy pontosan fel tudjam mérni, hogyan tudok a legjobban segíteni neked. Ezt küldd el az ugyfelszolgalat@foodrevolution.hu-ra!

Időpontfoglalás

A kérdőívedre válaszként kapni fogsz egy linket, amiben lefoglalhatod az időpontot a tanácsadásra! A tanácsadás díjának átutalását követően kapsz egy időpontfoglaló linket és bele is vághatunk az életmódváltásodba!

Ismerj meg közelebbről

Szakterületem élelmiszermérnökként, az élelmiszeripar. Az egyetemen azonban volt szerencsém táplálkozástudományt és hozzá szorosan kapcsolódó tárgyakat is hallgatni.

Az életem minden területén az egyensúlyra törekszem. Szeretek távol maradni a szélsőségektől, önsanyargatástól, görcsösségtől. Sokkal inkább hiszek abban, amikor organikusan alakulhatnak a dolgok, amikor van idő. Ugyanez igaz a sportra és a táplálkozásra is.

Tudom, hogy belőlem nem lesz sem versenysportoló, sem fitness modell, mert nem az a típus vagyok.

Azért szentelek kiemelt figyelmet ennek a két dolognak – sport és táplálkozás – mert tudom hogy testi-lelki és mentális egészségemet szolgálják, de csak akkor, ha nem viszem őket túlzásba és nem feszülök rá. 

Tapasztalatom, hogy a legfontosabb meg- találni a belső hangot – intuíciót, ami segít, hogy megadjuk a testünknek azt, amire szüksége van. Hogy ne egy feketén-fehéren kiszámolt táblázatból étkezzünk és mozogjunk – amiről azt hisszük, hogy valaki jobban tudja nálunk – nem! Mi tudjuk a legjobban azt, hogy mire van szükségünk. Véleményem szerint a sok információ, a hétköznapok rohanása elnyomja ezt a belső hangot.

Ezt tilos enni, az hízlal, az transzzsír, ez kalóriabomba, ettől cukros leszel, az toxikus, ezt nem szabad enni reggel, az meg GMO – írják az újságírók, és mondják a tvben, ismerős?

Segítek, hogy kitisztuljon a kép.

Étkezési napló letöltése